irodánk: 9200 Mosonmagyaróvár, Szent István király u. 94. Fsz. 3.

Céginfó

Billvachs Pál - ügyvezető igazgató

Kérem engedje meg, hogy röviden bemutassam Önnek vállalkozásunkat. Honlapunk megtekintése során képet kaphat tevékenységünkről, és reméljük, munkánk minőségét megismerve hamarosan önt is megbízónként tisztelhetjük.

A Bixi Trans Kft egy mosonmagyaróvári székhelyű fuvarozási vállalkozás, mely 1988. óta folytatja tevékenységét, fuvarozási, fuvarszervezési szolgáltatást nyújtva megbízói részére. Tevékenységünket a 0 – 24 tonna raksúly kategóriában folytatjuk, fuvarfeladataink mintegy 95 %-a nemzetközi, a maradék belföld. A nemzetközi fuvarok nagy része az Európai Unió viszonylatában kerül lebonyolítása, mintegy 10 %-ra tehető a harmadik országos, és az EU határain lévő reptéri és kikötői (ún. vámárus) szállítások aránya.

Fő profilként az egyik legélesebb versenyhelyzetben lévő iparágra, az autóipari beszállításokra fókuszálunk, ahol több mint 30 éve vagyunk jelen, forgalmunk jelentős része ebből az iparágból származik. Az évek során olyan autógyárakba szállítottunk autóipari beszállítók megbízásait Just In Time rendszerben teljesítve, mint a Mercedes, Volkswagen, BMW, Audi, Rover, Skoda.

Az autóipar mellett a fémszerkezeti ipar, a szerszámipar, és az elektronika képviseli a legnagyobb részarányt szolgáltatásunk igénybevételét tekintve, de számos logisztikai vállalkozással is kapcsolatban állunk, akik szolgáltatása széles körűen kiterjed a gazdaság más területeire is.

Megbízóink és fuvarfeladataink száma évről évre növekszik. Ahová kapacitáshiány miatt nem tudunk saját gépjárművet indítani, széleskörű alvállalkozói létszámból választjuk ki az adott fuvarfeladatra legalkalmasabb eszközzel rendelkező vállalkozót. Alvállalkozóink egy része rendelkezik 24 tonnás kamionnal is, ami lehetővé teszi, hogy minden súlykategóriában vállalhassunk fuvarfeladatot.

A családi vállalkozásként indult cég több, mint 20 főt foglalkoztat saját alkalmazásban, amely létszám a gépkocsivezetők mellett tartalmazza az adminisztrációban, fuvarszervezésben és minőségirányításban dolgozókat is.

2003. óta egy korszerűen felszerelt irodában folyik a fuvarszervezési, adminisztrációs és minőségirányítási tevékenység. A számítástechnika és az Internetes lehetőségek kihasználásával fuvarszervezési tevékenységünk a hagyományos fuvarszervezésről egyre inkább az Internetes fuvarbörzékre tevődik át, melyek jobb kapacitáskihasználást, és költséghatékonyságot eredményeznek. Többek között ez is elősegíti, hogy a fuvarpiaci árversenyben álljuk a sarat.

A megbízói igények maradéktalan teljesítése érdekében gépkocsivezetőnk minden fuvarkiállást megelőzően pontos tájékoztatást kapnak az elvégzendő fuvarfeladatról. Minden esetben műszakilag kifogástalan eszközt állítunk ki, kipihent, és szakképzett személyzettel. Alkalmazottaink rendszeres oktatások keretében ismerik meg a feladataikat, melyet személyre szabott munkaköri leírás alapján teljesítenek.